اعطای گرنت فناوری شریف به فناوری های حوزه توانبخشی

اعطای گرنت فناوری شریف به فناوری های حوزه توانبخشی

به گزارش بازاری عضو هیأت علمی گروه مكانیك دانشگاه صنعتی شریف با اشاره به اینكه ایجاد تیم با حضور بخش مهندسی و بالینی در تمام دنیا كار سختی است، اظهار داشت: اگر در این عرصه موفق شویم، نتایج و بركات گسترده ای خواهد داشت.


به گزارش بازاری به نقل از ایسنا، سعید بهزادی پور در نشستی كه امروز با حضور اساتید دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و دانشگاه صنعتی شریف به منظور توسعه همكاریهای مشترك در حوزه فناوری های توانبخشی در بیمارستان رفیده برگزار شد، با اشاره به اینكه دو الی سه طرح بین مركز تحقیقات فناوری های توانبخشی و دانشگاه علوم بهزیستی در حال پیگیری است، مهمترین مسئله برای فعال كردن حوزه توانبخشی را همكاری با بخش مهندسی و بالینی عنوان نمود و توضیح داد: همكاری این دو بخش در تمام دنیا كار سختی است، اما چنانچه موفق شویم نتایج و بركات گسترده ای خواهد داشت. این در شرایطی است كه دكتر فتوحی و دكتر عرب رؤسای دو دانشگاه صنعتی شریف و علوم بهزیستی علاقه مند به همكاری مشترك هستند و دكتر موحدی، معاون پژوهش وفناوری دانشگاه صنعتی شریف نیز قول حمایت مالی از طرح های مشترك را داده اند.
وی با اشاره به اینكه در دانشگاه صنعتی شریف سالانه یك دفعه گرنت فناوری داده می شود، اظهار داشت: حوزه سلامت از حوزه های با اولویت بالاست و بخش توانبخشی نیز از اولویت بالایی برخوردار می باشد و در دوره بعد اعطای این گرنت، فناوری های توانبخشی مورد حمایت قرار خواهند گرفت.
عضو هیأت علمی گروه مكانیك دانشگاه صنعتی شریف تشریح كرد: حمایت های گرنت فوق تا سال قبل بدین صورت بود كه پژوهشگران طی یك دوره سه ساله و هر سال تا سقف ۵۰ میلیون تومان مورد حمایت قرار می گرفتند و چنانچه طرحی به خوبی و با متد پژوهشی درستی تدوین شود، دانشگاه بهزیستی نیز در همین سطح آنرا مورد حمایت قرار خواهد داد كه در شرایط فعلی كشور موقعیت طلایی است.
اعلام نیاز بیمارستان رفیده به وسایل و تجهیزات بالینی
فریدون لایقی، رئیس بیمارستان رفیده نیز در این جلسه ضمن اعلام نیاز بیمارستان در حوزه وسایل و تجهیزات بالینی پشتوانه علمی دانشگاه صنعتی شریف را كمك كننده به این حوزه دانست و اظهار داشت: این دانشگاه می تواند در زمینه بازسازی یا مهندسی معكوس تجهیزات بالینی فعالیت داشته باشد و در چند سال قبل نیز فارغ التحصیلان این دانشگاه به ما كمك كرده اند.
وی اضافه كرد: اگر افرادی از این دانشگاه در بیمارستان مستقر شوند، بهتر نیازهای ما را خواهند شناخت و می توانیم این نیازها را به كمك نیروهای بومی و متخصص خودمان برطرف نماییم.
ضعف رشته ارتز و پروتز به لحاظ تكنولوژی
رضا وهاب كاشانی، مدیر مركز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی نیز در این جلسه با تاكید بر آنكه رشته ارتز و پروتز به لحاظ تكنولوژی رنج می برد، اظهار داشت: ما در قرن تكنولوژی هستیم و هر كس تخصص و دانش فنی در حوزه خودش دارد كه با همكاری مشترك خروجی بهتری خواهیم داشت.
وی با اشاره به همكاری مشترك این مركز با مهندسان مكانیك و نرم افزار دانشگاه تهران، اظهار داشت: این همكاری مشترك سبب شده تولیدات خودمان را با هزینه های كمتر با دستگاه ها و تجهیزات مختلف وارداتی جایگزین نماییم.



1398/07/24
22:43:33
5.0 / 5
4309
تگهای خبر: تخصص , تولید , صنعت , طلا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۴

لینک دوستان بازاری

بازاری

تگهای بازاری

baazari.ir - حقوق مادی و معنوی سایت بازاری محفوظ است

بازاری

بازار فروش کالا