كارشناس اقتصادی مطرح كرد

حق بیمه قرارداد و سازوكار غلط مالیاتی، دو مانع مهم جهش تولید

حق بیمه قرارداد و سازوكار غلط مالیاتی، دو مانع مهم جهش تولید

به گزارش بازاری یك كارشناس اقتصادی با اشاره به پیش نیازهای تحقق جهش تولید اظهار داشت: تولیدكنندگان با موانع جدی مواجهند كه همچون موانع مهم، بحث های در رابطه با بیمه تأمین اجتماعی و مالیات است.


به گزارش بازاری به نقل از برنامه «پایش»، حمید بهزادی بخش، كارشناس اقتصادی، دیشب در برنامه پایش كه با مبحث «موانع و الزامات جهش تولید» پخش گردید، با اشاره به اینكه توجه به تولید در كشور، افزایش اشتغالزایی را به دنبال دارد، اظهار داشت: تولیدكنندگان با موانع جدی مواجهند كه همچون بحث های در رابطه با بیمه تأمین اجتماعی و مالیات است. وی بیان نمود: اساساً بیمه تأمین اجتماعی برای این بوجود آمده است كه آسایش بیمه شدگان را تأمین كند و مانند یك قلك می ماند كه افراد در آن پول می ریزند و بعد از بازنشستگی از آن استفاده می نمایند.
بهزادی اظهار داشت: دولت بعضی از مشاغل را از پرداخت حق بیمه معاف كرده است و خود مبادرت به پرداخت آن می كند اما هم اكنون این حق بیمه ها پرداخت نشده و در حدود ۱۰۰ هزار میلیارد تومان سازمان تأمین اجتماعی از دولت طلبكار است. كارشناس اقتصادی برنامه پایش افزود: این بدهكاری دولت سبب شده است كه به سازمان تأمین اجتماعی فشار وارد شود و سازمان مذكور به دنبال تراز كردن ورودی و خروجی خود از روش های دیگر باشد، یكی از این روش ها دریافت حق بیمه قراردادها است، پرداخت این نوع حق بیمه آشكارا نوعی دستبرد به جیب تولیدكنندگان می باشد. وی ادامه داد: پرداخت حق بیمه قراردادها تابحال فشار مضاعفی بر تولیدكنندگان وارد نموده بگونه ای كه یكی از موانع جدی تولید شده است، این معضل عدم بیمه كردن كارگران در برخی از مشاغل تولیدی شد. بهزادی بخش با اشاره به اینكه دخالت دولت در سازمان تأمین اجتماعی باید حداقل شود، اظهار داشت: دولت باید معافیت های بیمه ای را حذف كند و بدهی خویش را به سازمان اجتماعی پرداخت نماید. وی افزود: از طرفی سازمان تأمین اجتماعی هلدینگ های بزرگ اقتصادی را زیر مجموعه خود دارد كه به علت عدم مدیریت كارآمد به ضرردهی رسیده اند و این مساله خود باری بر دوش سازمان تأمین اجتماعی است كه حاصل آن فشار به بیمه شدگان این سازمان است. این كارشناس اقتصادی اضافه كرد: مالیات مانع دوم جهش تولید است بگونه ای كه ممیزی محوری و ارزش افزوده بلای جان تولیدكنندگان كشور شده است. وی اظهار داشت: متأسفانه سیستم نظام مند دقیقی در گرفتن مالیات وجود ندارد، به نحوی كه با ابزار مالیات علی الراس بیشترین مالیات از تولیدكنندگان گرفته می شود، البته سال ۹۴ قرار بر این بود اینگونه مالیات برداشته شود تا كه تاكنون انجام نشده است. بهزادی اضافه كرد: به دلیلی عدم وجود ابزارهای كافی برای سازمان مالیات، قانون جامع مالیاتی تابحال اجرایی نشده است، مالیات بر ارزش افزوده هم فشار زیادی به تولیدكننده وارد نموده این مورد هم نیازمند اصلاح است. كارشناس اقتصادی برنامه پایش در انتها بیان نمود: برای حل معضل مالیات بر ارزش افزوده باید جریان پول و كالا در كشور شفاف شود، باید به سمت صندوق های مكانیزه فروش رفت و بانك ها هم در این مساله باید كمك كنند تا این معضل كه مانع جدی تولید است، رفع گردد.

1399/02/01
23:31:36
5.0 / 5
2811
تگهای خبر: ابزار , اقتصاد , بانك , پول
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۵

لینک دوستان بازاری

بازاری

تگهای بازاری

baazari.ir - حقوق مادی و معنوی سایت بازاری محفوظ است

بازاری

بازار فروش کالا