صندوق نوآوری از صنایع همکار با شرکتهای دانش بنیان حمایت می کند

صندوق نوآوری از صنایع همکار با شرکتهای دانش بنیان حمایت می کند

معاون تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی از حمایت این صندوق از صنایعی که با شرکتهای دانش بنیان همکاری می کنند، اطلاع داد و اظهار داشت: اگر صنعتی با شرکتی دانش بنیان قراردادی ببندد و کاری به او واگذار کند، لازم نیست در طول انجام کار، منابع مالی به این شرکت دانش بنیان تزریق کند؛ چون که صندوق نوآوری این منابع را تزریق می کند و سفارش دهنده تنها لازم است پس از دریافت محصول یا خدمت، هزینه کالایی را که خریداری نموده است، بپردازد.


به گزارش بازاری به نقل از ایسنا، دکتر روح الله ذوالفقاری در نشست با صاحبان صنایع استان لرستان که در محل اتاق بازرگانی این استان برگزار شد، ضمن عرضه توضیحاتی درباره مزایای همکاری صنعت استان با زیست بوم نوآوری، اظهار داشت: کشور در ۱۰ سال قبل در حوزه علم و فناوری نگاههای جدیدی را اختیار کرده است. در سنوات گذشته ساختاری که کشور در تحقیق و توسعه پی می گرفت، مبتنی بر ساختارهای دولتی بود که معایب خویش را نشان داد و حاصلی جز هزینه های هنگفت بدون خروجی اقتصادی نداشت.
وی ادامه داد: از سال ۹۰ رویکرد جدیدی تعریف شد تا به بخش خصوصی کمک گردد تا به سراغ توسعه فناوری برود، بنابراین مفهومی به نام شرکتهای دانش بنیان شکل گرفت که قوانین حمایتی گوناگونی هم برای آنها در نظر گرفته شد. برای آن که این نهال نوپایی که در حوزه فناوری بر بستر بخش خصوصی توسعه پیدا کرده مسیرش را راحتتر ادامه دهد، برنامه های حمایتی متنوعی هم پیرامون این فضا شکل گرفته است.
ذوالفقاری با اشاره به اینکه اجرای این برنامه از سال ۹۲ آغاز شد، اظهار نمود: در آن سال تعداد شرکتهای دانش بنیان کشور تنها به ۵۰ عدد می رسید. سازوکار پشتیبانی از شرکتهای دانش بنیان هم بدینگونه بود که این شرکت ها بوسیله ی یک مرجع با کارگروهی تخصصی باید عنوان دانش بنیان دریافت می کردند تا بتوانند از چند مزیت اصلی نظیر خدمات مالی متنوع از انواع وام ها و کمک های بلاعوض گرفته تا سرمایه گذاری ها استفاده کنند. این شرکت ها همینطور از معافیت مالیاتی برخوردار می باشند و کسب و کارشان از پرداخت مالیات معاف است و در حوزه مقررات هم به روش های مختلف از مزیت هایی برخوردار می شوند.
معاون تسهیلات و تجاری سازی صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به اینکه الان ۷ هزار و ۱۰۰ شرکت دانش بنیان در کشور به راه افتاده است، خاطرنشان کرد: امروز بیشتر از ۳۰۰ هزار نفر در شرکتهای دانش بنیان مشغول فعالیت هستند و این افراد از نیروهای آزموده و متخصص کشور به حساب می آیند و توانسته اند نقش جدی تری را در اقتصاد کشور ایفا کنند.
ذوالفقاری درباره زیست بوم نوآوری استان لرستان هم اظهار داشت: استان لرستان متاسفانه سهم کمی از زیست بوم نوآوری کل کشور دارد و تعداد شرکتهای دانش بنیان آن تنها به ۳۲ شرکت می رسد که همگی این شرکت ها هم فعال نیستند.
به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، وی درباره حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی از صنایعی که با شرکتهای دانش بنیان همکاری می کنند، توضیح داد: ما از همه صنایعی که با شرکتهای دانش بنیان همکاری کنند، حمایت می نماییم. اگر صنعتی با شرکتی دانش بنیان قراردادی ببندد و کاری به او واگذار کند، لازم نیست در طول انجام کار، منابع مالی به این شرکت دانش بنیان تزریق کند، چون که صندوق نوآوری این منابع را تزریق می کند و سفارش دهنده تنها لازم است پس از دریافت محصول یا خدمت، هزینه کالایی را که خریداری نموده است، بپردازد.
ذوالفقاری تصریح کرد: در قانون جهش تولید دانش بنیان ظرفیت های خوبی برای ورود صنایع به حوزه فناوری دیده شده است؛ برای مثال یکی معافیت مالیاتی است که برای شرکت ها در نظر گرفته شده است. در کنار این، صنایع در ارتباط با استان لرستان که تعطیل یا نیمه تعطیل هستند، می توانند با ظرفیت های دیده شده در قانون جهش تولید دانش بنیان، خویش را احیا کنند.




منبع:

1401/05/12
22:24:07
5.0 / 5
396
تگهای خبر: اقتصاد , تخصص , تسهیلات , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۱

لینک دوستان بازاری

بازاری

تگهای بازاری

baazari.ir - حقوق مادی و معنوی سایت بازاری محفوظ است

بازاری

بازار فروش کالا