قیمت این روزهای یك دست كله پاچه

قیمت این روزهای یك دست كله پاچه

بازاری: رییس اتحادیه طباخان، فروشندگان كله پاچه و سیرابی اظهار داشت: در ماه های گذشته كمبود مواد مورد استفاده در بازار كله پاچه سبب شده قیمت های موجود در طباخی ها افزایش یابد.


حسین رواسی در گفت وگو با ایسنا، اظهار نمود: مدتی است برای تامین مواد مورد استفاده خود ملزم به استفاده از كله پاچه دام هایی كه در خارج كشتار می شوند، هستیم. چراكه حدود ۳۰ هزار دست از كله پاچه ها در ایران ذبح نشده است.

وی در عین حال اظهار داشت: اكنون برپایه این شرایط در سراسر كشور با بحث مشكلاتی در زمینه تامین محصول مواجه شده ایم و همین مساله سبب می گردد مشكلاتی مانند قاچاق، ورود دلال ها و مواردی از این دست را شاهد باشیم.

واردات كله پاچه ممنوع است؟

رییس اتحادیه طباخان، فروشندگان كله پاچه و سیرابی اضافه كرد: با عنایت به شرایط موجود برای مواردی مانند كله پاچه امكان واردات قانونی وجود ندارد. این اتفاق در شرایطی رخ می دهد كه ما در حوزه هایی مانند چوب بستنی، میخ و كالاهایی در این سطح هم امكان واردات قانونی داریم اما كله پاچه كه از غذاهای محبوب و مغذی ایرانی ها به حساب می آید امكان واردات قانونی ندارد.

ایرانیان ۶۰ هزار دست كله پاچه می خورند!

رواسی میزان مصرف كله پاچه در ایران را ۶۰ هزار دست دانست و اظهار داشت: اگر قیمتی كه برای فروش این محصول در نظر گرفته می گردد امكان افزایش این تعداد حتی به ۶۰۰ هزار مورد هم وجود دارد، چون كه مردم ایران كله پاچه را بعنوان غذایی سالم و مغذی قبول دارند اما اكنون شرایط به گونه ای شده كه قیمت ها ظرف چند ماه گذشته رشدی قابل توجه داشته است.

وی اضافه كرد: نكته دیگر اینكه مدتی است تعیین قیمت واحدهای صنفی به خود آنها واگذار شده و برهمین اساس برخی واحدها به گونه ای متفاوت از آنچه از جانب صنف اعلام می شد، قیمت گذاری می كنند. اما به طور كلی تا تابستان امسال قیمت هر دست كله پاچه برپایه تعرفه اتحادیه و صنف حدود ۵۵ هزار تومان بود اما اكنون با عنایت به شرایط ممكن است واحدهای صنفی مختلف قیمت های متعددی برای فروش این محصول در نظر می گیرند.

رییس اتحادیه طباخان، فروشندگان كله پاچه و سیرابی با اشاره به اینكه هم اكنون قیمت خرید هر دست كله پاچه برای اهالی صنف رقمی حدود ۵۶ تا ۵۷ هزار تومان می شود، توضیح داد: زمانی كه فروش كله و پاچه دستی ۵۵ هزار تومان بود همكاران ما به ازای هر دست حدود ۱۰ هزار تومان سود می كردند و مشتریان بیشتری داشتند. اما اكنون هزینه های ما به مراتب بالاتر رفته و فروش هم كمتر شده است.

قیمت این روزهای یك دست كله پاچه

رواسی درباره قیمت هایی كه اكنون در كله پذیری ها اعمال می شود، توضیح داد: اكنون واحدهای صنفی برپایه شرایطی كه دارند رقم های متفاوتی را لحاظ می كنند اما اكنون بعضی از همكاران ما به منظور نگه داشتن مشتریان خود و گذر كردن از شرایط خاصی كه دراین ماه ها بوجود آمده ممكن است كالای خویش را حتی با سود بسیار كم و یا حتی با ضرر هم بفروشند، اما در نهایت برای یك دست كله پاچه در واحدهای مختلف ممكن است قیمتی بین ۷۰ تا ۱۰۰ هزار تومان دریافت شود.

وی در پاسخ به اینكه در مواردی مشاهده شده واحدهای این صنف نسبت به پرداخت حق سرویس هم اقدام می كنند، اظهار نمود: اگر واقعیت را بخواهیم بررسی نماییم حق سرویس در واحدهای صنف ما مربوط به عرضه ی نان، آبلیمو، نارنج و چای می گردد. زمانی واحدهای صنفی برای عرضه این خدمات رقمی حدود ۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰ تومان را بعنوان حق سرویس دریافت می كردند. حتی برخی واحدها كه تهیه نان را خود به عهده داشتند این رقم را تا ۲۰۰۰ تومان افزایش می دادند، اما از جانب سازمان حمایت به ما اینگونه اعلام گردید كه به جای دریافت چنین رقمی هزینه های مربوط به این بخش را روی قیمت كله پاچه محاسبه نماییم.

رییس اتحادیه طباخان، فروشندگان كله پاچه و سیرابی اضافه كرد: برهمین اساس افراد قیمت های خویش را كمی تغییر دادند، اما اكنون همان گونه كه اشاره شد تعرفه گذاری به واحدهای صنفی واگذار شده و مردم در فضای رقابتی نسبت به انتخاب واحدهایی كه از آن خدمات می گیرند اقدام می كنند.




1396/10/01
13:49:55
5.0 / 5
4833
تگهای خبر: بازار , خدمات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۳

لینک دوستان بازاری

بازاری

تگهای بازاری

baazari.ir - حقوق مادی و معنوی سایت بازاری محفوظ است

بازاری

بازار فروش کالا