کدام خوراکی ها بیشترین و کمترین افزایش قیمت را داشتند؟
به گزارش بازاری، بررسی داده های مرکز آمار نشان می دهد، خوراکیهای اساسی از قبیل برنج ایرانی(۶۹.۵ درصد)، گوشت گوسفند (۱۹.۹ درصد) و روغن مایع (۸۶.۸ درصد) افزایش قیمت را نسبت به مدت مشابه سال گذشته تجربه کرده اند. دراین میان بیشترین افزایش قیمت را برخی میوه ها از قبیل موز، سیب، پرتقال و لیمو ترش داشته اند و بعد از آن کره، برنج و روغن مایع بیشترین افزایش قیمت را داشته اند. همینطور تخم مرغ و مرغ کمترین افزایش قیمت را تجربه کرده اند.
۱۴۰۴/۰۳/۲۲ ۱۱:۲۳:۵۷