ارتقای ارزش غذایی روغن شاهدانه با فرمولاسیون نانویی

ارتقای ارزش غذایی روغن شاهدانه با فرمولاسیون نانویی

یک شرکت تغذیه ای تایلند با امضای قراردادی با پژوهشگر ایرانی توانست با بهره گیری از فرمولاسیون نانویی، ارزش غذایی روغن شاهدانه را که دارای خواص درمانی است، افزایش دهد.


به گزارش بازاری به نقل از ایسنا، یک شرکت تغذیه ای تایلندی (سوپریم فارماتک) متخصص در زمینه تولید محصول، از فناوری نانو سبز جدیدی رونمایی کرده که برای به حداکثر رساندن ارزش غذایی روغن شاهدانه قابل استفاده می باشد. این شرکت بتازگی از آزمایش موفقیت آمیز فناوری نانوکپسولاسیون روغن شاهدانه بدون حلال آگاهی داده است.
طبق گفته مسئولان سوپریم فارماتک، این فناوری با بهره گیری از فناوری ای توسعه یافته که به آن روش "مظفری" گفته می شود. این روش توسط پروفسور محمدرضا مظفری به وجود آمده است. مظفری پنج کتاب، هشت حق ثبت اختراع و نزدیک به ۳۰۰ مقاله در زمینه فناوری نانو دارویی تالیف کرده است.
در دسامبر سال گذشته، این شرکت اعلام نمود توافق نامه ای با مظفری برای تولید نسل جدیدی از محصولات مکمل غذایی با بهره گیری از فناوری لیپوزومال امضا شده است.
نانوکپسولاسیون، فناوری قرار دادن نانوذرات جامد، مایع یا گاز در داخل ماده ای دیگر است که بعنوان ماتریس یا پوسته شناخته می شود. نانوکپسولاسیون اغلب با بهره گیری از حلال ها تولید می شود که بگفته پروفسور مظفری مضر بوده و سازگار با محیط زیست نیستند.
مظفری می گوید روش جدید وی را می توان یک فناوری سبز دانست. سوپریم فارماتک می تواند با این فناوری ارزش غذایی روغن های استخراج شده از دانه ها را افزایش دهد.
در یک بیانیه مطبوعاتی آمده است: «مطالعات علمی نشان میدهد که روغن استخراج شده از دانه ها می تواند به تعدادی از مسائل بهداشتی مانند التهاب، بیماریهای پوستی، بیماریهای روحی، عصبی و قلبی کمک نماید. این مساله در درجه اول به سبب محتوای زیاد اسیدهای چرب اشباع نشده (PUFA) ضروری همچون اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۶ است. روغن دانه کنف یک روغن بسیار منحصر به فرد بوده، حاوی امگا ۶ و امگا ۳ در بهینه ترین نسبت ۳: ۱ است.»
برای افرادی که ماهی زیادی نمی خورند، روغن دانه کنف می تواند منبع خوبی از EPA (اسید ایکوزاپنتائوئیک) و DHA (اسید دوکوزاهگزانوئیک) باشد. DHA و EPA دو فرم اساسی اسیدهای چرب امگا ۳ به همراه اسید آلفا-لینولنیک (ALA) هستند.
طبق گفته مسئولان سوپریم فارماتک، نانوکپسولاسیون بدون حلال ارزش غذایی روغن کنف را به حداکثر می رساند، کاربرد این روغن را گسترده تر می کند و ارزش تجاری آن را بیشتر می کند.
سوپریم فارماتک می گوید که می خواهد با بهره گیری از تکنولوژی جدید خود، روغن دانه کنف را به روغن و پودرهای خشک تبدیل کند.



1400/01/16
11:29:32
5.0 / 5
357
تگهای خبر: تخصص , تولید , شركت , فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۳

لینک دوستان بازاری

بازاری

تگهای بازاری

baazari.ir - حقوق مادی و معنوی سایت بازاری محفوظ است

بازاری

بازار فروش کالا