سلیمی:

چرا وزیر مصوبه خصوصی سازی و رقابت در صنعت خودرو را اجرا نمی کند؟

چرا وزیر مصوبه خصوصی سازی و رقابت در صنعت خودرو را اجرا نمی کند؟

به گزارش بازاری نماینده مردم سمیرم در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: امروز شاهد افزایش قیمت ها هستیم و این مورد زندگی را برای مردم سخت کرده است. شاید یادمان رفته به جای ترمز پایمان را بر روی گاز فشار می دهیم.


به گزارش بازاری به نقل از ایسنا، اصغر سلیمی در جلسه علنی امروز (چهارشنبه) مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود بیان نمود: ضمن حمایت همه جانبه از رزمایش عظیم سپاه اسلام، از تیم مذاکره کننده می خواهم با دقت توطئه های طرف غربی را رصد کرده و نتیجه مذاکرات باید به حذف کامل تحریم های ظالمانه منجر گردد.
وی ضمن اشاره به این که امروز شاهد افزایش قیمت ها هستیم، خاطرنشان کرد: این مورد زندگی را برای مردم سخت کرده و تأمین حداقل های زندگی هم مشکل شده است. شاید یادمان رفته به جای ترمز پایمان را بر روی گاز فشار می دهیم. قیمت مسکن در کشور میلیاردی و خرید آن برای خیلی ها رویا و ناممکن شده است. پولی که باید برای خرید خانه پس انداز می شد حالا کفاف رهن همان خانه هم نمی گردد. فعلاً دوره خودروسازان است و اسب سوار شده را هر طور که می خواهند می تازند.
عضو کمیسیون صنایع و معادن در ادامه خطاب به وزیر صمت بیان نمود: چرا مصوبه مجلس برای خصوصی سازی و رقابت در صنعت خودرو را اجرا نمی کنید؟ در بحث بورس باوجود وعده های مختلف همچنان شاهد آب شدن سرمایه های ملت هستیم. باید مشخص شود کدام رانتخواران هزاران میلیارد تومان سرمایه های مردم را به تاراج بردند.
سلیمی با اشاره به اینکه حقوق های نجومی باز هم در رسانه ها مطرح است، خطاب به رئیس جمهور اظهار داشت: شما اشراف کامل بر حقوق و مزایای وزارت خانه ها، شرکت ها و هیات مدیره ها دارید، با قدرت کامل این بی عدالتی را برای همیشه متوقف کنید.
وی تصریح کرد: قدرت و قوت یک کشور به نیروی انسانی کارآمد آن است که توسط معلمان تربیت می شوند. باید تکریم، پاسداشت اساسی آنها مورد توجه ویژه قرار گیرد. ساماندهی نیروهای طرحی، حجمی، شرکتی، قراردادی و متناسب سازی حقوق قضات، کارکنان دادگستری، ثبت احوال و اسناد، جهاد کشاورزی، وزارت کشور و کارکنانی که حقوق پایینی دارند باید در اولویت برنامه های دولت و مجلس باشد. مشکلات اقتصادی بازنشستگان را در تنگنای شدید قرار داده است، نسبت به تصویب همسان سازی حقوق آنان تسریع گردد.
عضو کمیسیون صنایع و معادن اظهار داشت: اگر کمبود آب آشامیدنی و کشاورزی معضل اصفهان است، اما فرونشست زمین از مرز بحران فراتر رفته و اگر اقدام عاجلی صورت نگیرد شاید زمانی برای جبران نباشد.
نماینده مردم سمیرم در مجلس شورای اسلامی در ادامه نطق خود در مورد حوزه انتخابیه اش بیان نمود: سمیرم سرزمین هزارچشمه و سیب های گلگونه با مردمانی سختکوش و میهمان نواز و با جاذبه های گردشگری فراوان است که نیازمند توجه بیشتر مسؤلان به توسعه زیرساخت های گردشگری، راه های ارتباطی، صنایع تبدیلی و اشتغال پایدار است.
سلیمی اضافه کرد: هر سال با نزدیک شدن به فصل برداشت سیب قصه تکراری نبود بازار مناسب، افزایش هزینه ها، قیمت پایین فروش سیب و نبود صادرات مناسب شیرینی تولید این محصول با کیفیت جهانی به تلخی تبدیل می کند ازاین رو ضروریست دولت در مورد تنظیم بازار و صادرات مستمر سیب سمیرم اقدام عاجل نمایند.
او در آخر نطق خود خواهان استمهال و بخشودگی سود و جرایم بانکی برای کشاورزان و دامداران سمیرم شد و از وزرای نیرو، صمت، جهاد کشاورزی، نفت بهداشت و ورزش و جوانان خواست که به مشکلات حوزه انتخابیه اش رسیدگی کرده و نسبت به تکمیل پروژه های نیمه کاره این شهرستان اقدام نمایند.




منبع:

1400/10/08
12:31:27
5.0 / 5
631
تگهای خبر: افزایش قیمت , اقتصاد , بازار , بانك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۳

لینک دوستان بازاری

بازاری

تگهای بازاری

baazari.ir - حقوق مادی و معنوی سایت بازاری محفوظ است

بازاری

بازار فروش کالا
فروش عمده اجناس به قیمت بازار در سایت بازاری