یك مسئول:

بازار شب عید استان مرکزی مشکل کمبود مرغ نخواهد داشت

بازار شب عید استان مرکزی مشکل کمبود مرغ نخواهد داشت

به گزارش بازاری مرکزی سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی اظهار داشت: با عنایت به این که در سالهای قبل تأمین مرغ در آستانه شب عید حواشی زیادی داشت، سال جاری در این خصوص برنامه ریزی شده و هیچ کمبودی در سطح استان مرکزی وجود نخواهد داشت.


علی صفری دوشنبه نهم اسفندماه در آیین افتتاح کشتارگاه مرغ شرکت زرماکیان مزرعه سبز ساوه اظهار نمود: وزارت جهاد کشاورزی در دوره جدید، اولویت هایی چون افزایش بهره وری، تأمین نیازهای بازار در چارچوب زنجیره تولید و نظارت بر بازار مصرف را در دستور کار دارد.
وی با اشاره به اینکه روزانه بیشتر از ۹ هزار تن تولید مرغ معادل ۲۳۰ تن در استان مرکزی داریم در حالیکه نیاز روزانه استان ۱۰۰ تن است، اضافه کرد: صنایع تبدیلی یکی ازحلقه های زنجیره تولید است و کارخانه زرماکیان هم یکی از بخش های مهم این چرخه در استان مرکزی است و بزودی کلنگ ساخت یک کشتارگاه صنعتی هم در اراک زده خواهد شد.
صفری اظهار داشت: باید بین تولید و مصرف نوعی تعادل ایجاد نماییم بگونه ای که هیچ طرفی شامل تولیدکنندگان و مصرف کنندگان متضرر نشوند. اراده وزارت جهاد و سازمان های تابعه کمک به فرآیند تولید و اشتغال است و سیاست حمایتی در دستور کار قرار دارد.
وی از ناظران بر حوزه صنایع غذایی بویژه حوزه دامپزشکی خواست که با عنایت به اهمیت سلامت غذایی، به صورت جدی و دقیق بر فرآیندهای تولید کنترل داشته باشند تا محصولی سالم و باکیفیت سر سفره مردم برود.
او اظهار داشت: در استان مرکزی با عنایت به این که مرغ مازاد به استانهای دیگر به صورت زنده حمل می شود، لازم است واحدهای کشتارگاهی افزایش یابند تا ارزش افزوده ای برای تولیدکنندگان این منطقه بخصوص شهرستان ساوه باشد.
وی بیان نمود: اولویت نخست، تأمین مرغ مورد نیاز اهالی استان مرکزی است و لازم است کشتارگاه زرماکیان هم نخست به تأمین نیاز مردم شهرستان ساوه بیندیشد.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی هم اظهار داشت: کشتارگاه ها در سلامت شهروندان نقش مهمی دارند و هرچه بتوانیم شاخصهای بهداشتی را در این مراکز ارتقا دهیم در نهایت، امنیت و سلامت شهروندان هم افزایش خواهد یافت.
شانقی اضافه کرد: هر کارخانه و شرکت تولیدی که در زمینه سلامت غذایی سرمایه گذاری کند نتایج مثبت آنرا خواهد دید.
وی ادامه داد: نظارت بر واحدهای تولیدی حوزه صنایع غذایی از وظایف دامپزشکی و در نهایت، سبب اطمینان بخشی به مردم جهت استفاده از فراورده های تولیدی خواهد شد.
مدیرعامل شرکت زرماکیان مزرعه سبز هم اظهار داشت: کلیه دستگاههای این مجموعه را با کمک کارشناسان داخلی و خارجی احیا کردیم و حدود سه ماه و نیم مبادرت به تولید در فاز آزمایشی شده است.
سیدضرغام پورسیف ضمن اشاره به این که روزانه تا ۵۰ تن کشتار مرغ زنده در این مجموعه انجام می شود، اضافه کرد: از دستگاههای نظارتی و اجرایی انتظار داریم که در جهت بیانات رهبر معظم انقلاب در خصوص رفع موانع تولید و اشتغالزایی، حمایت های لازم را از این مجموعه انجام دهند و ارگان های شهرستان ساوه مانند جهاد و دامپزشکی مساعدت کردند اما در بعضی ادارات هم نامهربانی هایی دیدیم.
وی اظهار داشت: همه الزامات حوزه های محیط زیست، دامپزشکی، بهداشتی و سایر موارد در این مجموعه رعایت شده است و
این مجموعه از بهترین کشتارگاه های رده Bکشور است و در چشم انداز اهداف تعیین شده دنبال صادرات مرغ هستیم.
پورسیف بیان نمود: مرحله بعدی راه اندازی خط دوم کشتارگاه و کسب رده A کشوری است و فاز سوم هم در برنامه های ما قراردارد. طبق برنامه ریزی های انجام شده درصدد ایجاد زنجیره تولید با پرورش مرغ مادر، جوجه ریزی، راه اندازی کارخانه خوراک دام، کشتار و توزیع هستیم.
وی اظهار داشت: هدف اولیه این واحد کشتارگاهی تأمین نیازهای شهرستان ساوه است و آمادگی پرداخت پول مرغداران تا ۲۴ ساعت را داریم.
وی بیان نمود: در مجموع، ۲۰ میلیارد تومان برای احیای این کشتارگاه هزینه شده و روزانه تا ۱۰۰ تن ظرفیت کشتار دارد. این مجموعه ۱۳۰ نفر اشتغال در فاز نخست بوجود آورده و در صورت راه اندازی فازهای دوم و سوم تا آخر ۱۴۰۱ و تکمیل زنجیره تولید تا هزار نفر هم امکان اشتغالزایی دارد.




منبع:

1400/12/09
23:08:53
5.0 / 5
415
تگهای خبر: بازار , پول , تولید , سازمان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۴

لینک دوستان بازاری

بازاری

تگهای بازاری

baazari.ir - حقوق مادی و معنوی سایت بازاری محفوظ است

بازاری

بازار فروش کالا