تولید سیستم آبیاری هوشمند برای حل مشکلات حوزه کشاورزی

تولید سیستم آبیاری هوشمند برای حل مشکلات حوزه کشاورزی

به گزارش بازاری دانش آموخته دکتری محیط زیست دانشگاه آزاد اسلامی از تولید محصول سیستم آبیاری هوشمند در جهت حل مشکلات بی شمار حوزه محیط زیست، کشاورزی و آبیاری هوشمند اطلاع داد.


به گزارش بازاری به نقل از ایسنا، زهرا ابوشهاب، مدیرعامل یکی از شرکتهای دانش بنیان اظهار نمود: سیستم آبیاری هوشمند سری (پِرو pro) در جهت حل مشکلات بی شمار حوزه محیط زیست، کشاورزی و آبیاری هوشمند ساخته شده است. دانشگاه آزاد اسلامی هم در انجام این طرح و عرضه خدمات به محیط زیست، فضایی را در اختیار ما قرار داده است تا طرح های مرتبط صورت گیرد.
وی صنعت کشاورزی در ایران را سنتی دانست و اظهار داشت: با عنایت به مشکلات در رابطه با بحران کمبود آب و کم بارشی در کشور، کشاورزی سنتی دیگر پاسخگو و کارآمد نیست و باید از روش های علمی جدید در این عرصه استفاده گردد. در نتیجه شرایط برای فعالیت شرکتهای دانش بنیان در این عرصه وجود دارد.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان با بیان اینکه بخش دیگر کار درباره طراحی تولید سیستم های آبیاری هوشمند است که این طرح در رویداد عصر امید دانشگاه آزاد اسلامی شرکت کرده است و البته هم اکنون خط تولید این کارخانه در رفسنجان کرمان قرار دارد که جزو کارخانه های بزرگ کشور است.
ابوشهاب ضمن اشاره به برگزاری رویداد عصر امید دانشگاه آزاد اسلامی اظهار نمود: این رویداد که به مناسب چهل سالگی دانشگاه برگزار می شود، نشان داده است که مبحث شرکتهای دانش بنیان و تحقیق و پژوهش در میان مسؤلان این دانشگاه دارای اهمیت بسیاری است.
وی با اشاره به اینکه پشتیبانی از شرکتهای دانش بنیان و محصولات نوظهور و جدید همچون سیاستگذاری های کلان و اولویت های تصمیم گیری مسؤلان دانشگاه آزاد اسلامی است، اظهار داشت: این دانشگاه در جهت تحقق شعار سال ۱۴۰۱ یعنی «تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین» فعالیتهای مناسبی دارد و بعنوان یکی از قطب های علمی کشور تلاش دارد تا از نوآوران دانشگاه ها حمایت مالی و معنوی داشته باشد.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان درباره رویداد عصر امید دانشگاه آزاد اظهار نمود: جامعه علمی و نخبگانی به چنین رویدادهایی در این سطح نیاز دارد تا بتوانند ضمن جذب حمایت کنندگان مالی از طرح های پژوهش یکدیگر هم ایده بگیرند و ایده پردازی کنند.
این دانش آموخته دکتری محیط زیست دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: این دانشگاه برای انجام فعالیتهای علمی و پژوهشی مکان های لازم مانند زمینهای کشاورزی، آزمایشگاه و کارگاه را در اختیار محققان و شرکتهای دانش بنیان قرار می دهد. البته بیشتر این زیر ساخت ها در مراکز رشد و پارک های علم و فناوری واحدهای دانشگاهی قرار دارند.
ابوشهاب در انتها درباره چالش ها و مشکلات فعالیت شرکتهای دانش بنیان در کشور خاطرنشان کرد: قانون پشتیبانی از شرکت ها و مؤسسات دانش بنیان و تجاری سازی نوآوری ها و اختراعات در آبان ۱۳۸۹ در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسیده است؛ اما در حقیقت خیلی از دستگاههای اجرایی و سایر نهادها حمایت های چندانی از این شرکتهای نوپا ندارند.
به گزارش بازاری به نقل از ایسنا، نمایشگاه و رویداد ملی "عصر امید" با محوریت هزار گروه پژوهشی و زیرساخت، هزار ایده و استارت آپ و هزار شرکت فناور و خلاق، ۸ تا ۱۱ خرداد ماه سال جاری در محل مصلای امام خمینی(ره) برگزار می گردد.




منبع:

1401/02/26
19:19:05
5.0 / 5
418
تگهای خبر: تولید , خدمات , شركت , صنعت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۴

لینک دوستان بازاری

بازاری

تگهای بازاری

baazari.ir - حقوق مادی و معنوی سایت بازاری محفوظ است

بازاری

بازار فروش کالا