کدام خوراکی ها بیشترین و کمترین افزایش قیمت را داشتند؟
به گزارش بازاری، بررسی داده های مرکز آمار نشان می دهد، خوراکیهای اساسی از قبیل برنج ایرانی(۶۹.۵ درصد)، گوشت گوسفند (۱۹.۹ درصد) و روغن مایع (۸۶.۸ درصد) افزایش قیمت را نسبت به مدت مشابه سال گذشته تجربه کرده اند. دراین میان بیشترین افزایش قیمت را برخی میوه ها از قبیل موز، سیب، پرتقال و لیمو ترش داشته اند و بعد از آن کره، برنج و روغن مایع بیشترین افزایش قیمت را داشته اند. همینطور تخم مرغ و مرغ کمترین افزایش قیمت را تجربه کرده اند.
به گزارش بازاری به نقل از ایسنا، مرکز آمار به تازگی متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب کشور را اعلام نمود. بررسی داده های انتشار یافته حکایت کننده از است که برخی کالاهای خوراکی نسبت به اردیبهشت سال قبل افزایش قیمت داشته است.
به طور مثال برنج ایرانی و خارجی به ترتیب ۶۹.۵، ۳۵.۳ درصد، گوشت گوسفند ۱۹.۹ درصد، گوشت گاو و گوساله ۹.۶ درصد، روغن مایع و روغن نباتی جامد به ترتیب ۸۶.۸ و ۲۵.۲ درصد، مرغ ماشینی ۱۱.۸ درصد، تخم مرغ ماشینی ۲.۷ درصد و کره پاستوریزه (کره حیوانی) ۸۶.۸ درصد افزایش قیمت داشته است.
علاقه مندان برای دریافت جزئیات بیشتر می توانند روی این لینک کلیک کنند.
منبع: baazari.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب