تلفات فوک در سواحل مازندران به ۳۹ قلاده رسید

تلفات فوک در سواحل مازندران به ۳۹ قلاده رسید

به گزارش بازاری، معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی حفاظت محیط زیست مازندران از کشف لاشه یک قلاده فوک در سواحل نور آگاهی داد و اظهار داشت: امسال 39 قلاده فوک تلف شدند.



به گزارش بازاری به نقل از مهر، روح الله اسماعیلی با اشاره به استمرار اجرای «برنامه اقدام ملی صیانت از فوک خزری» گفت: عملیات پایش با مشارکت مرکز امداد و نجات فوک خزری، همکاری اداره کل دامپزشکی استان، و هماهنگی سایر نهادهای مسئول ادامه دارد و در صورت امکان، نمونه برداری تخصصی از لاشه ها صورت خواهد گرفت.
وی اضافه کرد: با احتساب این مورد، تعداد لاشه های شناسایی شده فوک خزری در سواحل استان مازندران از شروع سال ۱۴۰۴ تا حالا به ۳۹ قلاده رسیده است که قسمتی از آنها به سبب فساد پیشرفته قابل کالبدگشایی نبوده اند.
اسماعیلی در پایان، از صیادان، جوامع محلی و گردشگران درخواست نمود در صورت مشاهده فوک زنده یا لاشه های احتمالی در سواحل، مراتب را به سرعت بوسیله سامانه ۱۵۴۰ یا ادارات محیط زیست شهرستان ها اطلاع دهند تا اقدامات حفاظتی لازم انجام گیرد.

1404/04/30
10:20:10
5.0 / 5
14
تگهای خبر: تخصص , طلا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳

لینک دوستان بازاری

بازاری

تگهای بازاری

baazari.ir - حقوق مادی و معنوی سایت بازاری محفوظ است

بازاری

بازار فروش کالا
فروش عمده اجناس به قیمت بازار در سایت بازاری