از فواید كشاورزی هوشمند چه می دانید؟

از فواید كشاورزی هوشمند چه می دانید؟

بازاری: مدیر كل فناوری طلاعات و ارتباطات استان یزد، ورود فناوری اطلاعات به حوزه كشاورزی را راهكار رفع محدودیت های آبی و افزایش بهره وری در این حوزه عنوان نمود.


اكرم فداكار در گفت و گو با خبرنگار ایسنا با اشاره به ورود هر چه بیشتر فناوری اطلاعات و ارتباطات به حوزه كشاورزی در استان یزد، اظهار نمود: ورود این سازمان به حوزه كشاورزی بیشتر با هدف مدیریت منابع آب در این حوزه و افزایش بهره وری در زمینه كشاورزی است كه تمام مراحل از كاشت تا برداشت را شامل می شود.
وی، كشاورزی هوشمند را راهكار مدیریت منابع محدود آب استان یزد در زمینه كشاورزی عنوان نمود و اظهار داشت: فناوری اطلاعات ظرفیت قابل توجهی در ایجاد زیرساخت های مربوط به حوزه كشاورزی هوشمند دارد و می تواند زمینه را برای این سبك كشاورزی فراهم آورد.
این مسئول اضافه كرد: فناوری اطلاعات و ارتباطات علاوه بر حوزه كاشت، ظرفیت مدیریت مراحل داشت، برداشت و حتی تامین بازار فروش محصولات كشاورزی را باز دارد بطوریكه هم اكنون باز طرح هایی مانند سم پاشی و آب پاشی با پهباد و پیش بینی شرایط آب و هوایی كشاورزی نمایش شده است كه اجرای آن می تواند در مصرف آب و سم بسیار صرفه جویی كند.
به قول فداكار، زمان آن فرا رسیده كه با استفاده از حسگرهای هوشمند و دقیق، از هدر رفت انرژی خصوصاً آب در بخش كشاورزی ممانعت شود.
وی در همین رابطه از پیشرفت 60 درصدی تجهیز شركت فولاد آلیاژی یزد به سیستم هوشمند آبیاری فضای سبز آگاهی داد كه مصرف آب را به میزان قابل توجهی می كاهد.
فداكار، تامین بازار فروش را باز یكی از مهمترین ظرفیت های فناوری اطلاعات عنوان نمود و اظهار داشت: این حوزه كه معضل خیلی از كشاورزان است با استفاده از فناوری اطلاعات، علاوه بر فراهم كردن بازار مناسب، روش های توزیع و پخش میوه را با نصب بعضی از اپلیكشن ها ممكن خواهدنمود كه در این رابطه سایر ارگان های مربوطه باز همكاری می كنند.
وی از شركت های فناوری اطلاعات فعال در حوزه كشاورزی خواست تا طرح های خود در بخش كشاورزی را ارائه نمایند تا از این ظرفیت ها به نحو مطلوب بهره برداری و استفاده گردد.
این مسئول با بیان این كه كشاورزان باید برای افزایش بهره وری خود در شرایط كنونی آب در یزد به سیستم های هوشمند روی بیاورند، اضافه كرد: بكارگیری سیستم های هوشمند نیاز جدی كشاورزی استان یزد است و با استفاده از ظرفیت گسترده فناوری اطلاعات قابل تامین خواهد بود اما در عین حال همكاری بخش خصوصی و استقبال كشاورزان از این سیستم ها باز لازمه تحقق این مهم خواهد بود.





1397/12/14
14:46:50
5.0 / 5
4527
تگهای خبر: بازار , سازمان , شركت , طلا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۱

لینک دوستان بازاری

بازاری

تگهای بازاری

baazari.ir - حقوق مادی و معنوی سایت بازاری محفوظ است

بازاری

بازار فروش کالا