اشتغال بیشتر از ۴۰ میلیون نفر در معدن كاری سنتی
بازاری: گزارش نهادهای بین المللی نشان داده است بیشتر از ۴۰ میلیون نفر در سراسر جهان به معدن كاری دستی و معدن كاری در مقیاس كوچك اشتغال دارند و مواد معدنی نظیر طلا، الماس و كبالت را استخراج می كنند.
به گزارش بازاری به نقل از ایسنا، تقاضای فزاینده برای فلزات و افزایش قیمت ها در سال های اخیر رونق معدن كاری در مقیاس كوچك را به خصوص در كشورهای فقیرتر در آمریكای جنوبی، آفریقا و آسیا را به دنبال داشته است.
این معادن منبع اصلی درآمد مردم محلی هستند اما خیلی از آنها خارج از چارچوب قانون فعالیت می نمایند و مواد شیمیایی را در سنگ ها، خاك و رودخانه ها منتشر می كنند. شرایط كار آنها مخوف بوده و فلزات و سنگ های استخراج شده اغلب به خارج از مرزها قاچاق می شوند و اغلب این عملیات توسط باندهای تبهكار انجام می گیرد.
نتایج تحقیقات اخیر رویترز نشان داد طلا به ارزش میلیاردها دلار به خارج از آفریقا قاچاق می شود.
بانك جهانی و سازمان توسعه پكت می گویند اطلاعات چندانی درباره شمار افرادی كه در معادن كوچك كار می كنند وجود ندارد و برآوردهای قبلی كه كمتر از ۴۰ میلیون نفر بوده است برمبنای اطلاعات قدیمی بوده است.
طبق گزارش بانك جهانی و سازمان پكت، ۱۶.۳ میلیون نفر در معدن كاری در مقیاس كوچك در جنوب آسیا مشغول به كار هستند كه ۱۲ میلیون نفر آنها در هند و ۹.۸ میلیون نفر در شرق آسیا و اقیانوسیه هستند كه از این شمار، ۹ میلیون نفر در چین هستند.
همچنین ۹.۹ میلیون نفر در جنوب صحرای آفریقا كار می كنند كه دو میلیون نفر در جمهوری دموكراتیك كنگو و بین یك تا ۱.۵ میلیون نفر در هر یك از كشورهای سودان، غنا و تانزانیا هستند.
بیش از دو میلیون نفر در آمریكای لاتین و كارائیب در این صنعت مشغول به كار هستند، در حالیكه ۱.۹ میلیون نفر در خاورمیانه و شمال آفریقا و ۱۰۰ هزار نفر در اروپای شرقی و آسیای مركزی هستند.
بر اساس گزارش رویترز، مواد معدنی كه در معدن كاری دستی و كوچك استخراج می شوند شامل طلا و الماس هستند كه در جواهرات و سرمایه گذاری استفاده می شوند و قلع، تنگستن، تانتالوم و كبالت در صنعت، دستگاه های الكترونیكی و باتری های خودرو های برقی استفاده می شوند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب