رئیس كمیسیون صنایع بیان كرد
مذاكره مجلس با دولت برای آخر ممنوعیت واردات خودرو
به گزارش بازاری رئیس كمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: وارد نكردن خودرو های سنگین مانند اتوبوس، مینی بوس، ماشین آلات راهداری و معادن در آینده به فاجعه ای بزرگ تبدیل می شود.
به گزارش بازاری به نقل از ایسنا، عزیز اكبریان در جلسه شورای برنامه ریزی شهرداری كرج با اشاره به اینكه مجلس در ارتباط با ممنوعیت واردات خودرو با دولت مذاكراتی داشته، تصریح كرد: شاید بتوانیم به مردم بگوییم به جای تویوتا پژو پارس سوار شوند اما عدم ورود خودرو های سنگین مانند اتوبوس، مینی بوس، ماشین آلات راهداری و معادن در آینده به فاجعه ای بزرگ تبدیل می شود.
نماینده كرج با اشاره به لزوم تكمیل و كلنگ زنی پروژه های بزرگ عمرانی در كرج، تصریح كرد: به همت شهردار كرج انجام پروژه های بزرگ عمرانی در كرج شروع شده و چند پروژه هم به بهره برداری رسیده است.
وی با اشاره به اینكه بهره برداری از پروژه های عمرانی به رضایت شهروندان منجر می شود، اظهار داشت: وقتی پروژه زیرگذر ولایت ( ماهان – باغستان) به بهره برداری رسید شاهد رضایت مردم بودیم و باید تلاش نماییم این روند ادامه داشته باشد.
نماینده مردم كرج در مجلس شورای اسلامی در ادامه به بلاتكلیف بودن زیرگذر آق تپه اشاره نمود و خاطرنشان كرد: درست یا غلط این پروژه سال های قبل كلنگ خورده و امروز وظیفه ما است كه آنرا به سرانجام برسانیم ازاین رو از شهردار كرج و مدیر منطقه ۴ تقاضا می شود تكمیل این پروژه را در اولویت اقدامات خود قرار دهند.
اكبریان از شهرداری كرج برای پیگیری پروژه بزرگراه شمالی قدردانی كرد و اضافه كرد: شهرداری برای تكمیل پروژه بزرگراه شمالی اقدامات قابل توجهی انجام داده و امیدوارم با تداوم این پیگیری ها شاهد بهره برداری از این پروژه بزرگ در آینده نزدیك باشیم.
به گفته این نماینده مجلس، پروژه های ادامه بزرگراه همت و تهران – شمال هم در مراحل پایانی است و تا آخر امسال به بهره برداری می رسد.
اكبریان در انتها از بافت فرسوده و حمل و نقل شهری بعنوان دو چالش مهم سال های آینده كرج نام برد و تصریح كرد: این مشكلات در همه كلانشهرها وجود دارد و برای رفع آن باید برنامه ریزی كرد.
اكبریان همینطور در مراسم قدردانی از تعاونی های برتر استان البرز كه در باشگاه میلاد كرج برگزار شد، اظهار داشت: اقتصاد ما از بخش خصوصی، دولتی و تعاونی تشكیل شده است، اما اقتصاد دولتی به بخش خصوصی و تعاونی میدان نداده و در این بین بخش خصولتی هم به میدان آمده و بر مشكلات ما افزوده است.
اكبریان با تاكید بر ضرورت توجه بیشتر به تعاونی ها اضافه كرد: مدتی پیش در خراسان رضوی و اردبیل درباره تعاونی ها جلسه داشتیم و در آن استان های مرزی شاهد بودم كه تعاونی ها در بحث تحریم چقدر موفق عمل می كنند و بسیاری از نیازهای ما را می توانند با تهاتر یا پول رایج دو كشور بدون استفاده از دلار و یورو حل كنند، حتی در یكی از استان ها تعاونی ها با كشور همسایه مبادله كالا به كالا می كردند، در هر حال استفاده از این روش ها در شرایطی كه برای نقل و انتقال پول مشكل داریم خوب است.
نماینده مردم كرج، فردیس، اشتهارد و آسارا با اشاره به اینكه تعاونی ها باید به صورت علمی، قانونی و با فرهنگ درست تشكیل گردد اظهار داشت: متأسفانه فرهنگ همكاری ما كم است و بنابراین امكان دارد تعاونی با حضور پنج نفر تشكیل و پس از اختلاف منحل شود، اگر اختلافات نبود پیشرفت زیادی در تعاونی ها داشتیم بنابراین لازم است گذشت، انصاف و مروت را در زندگی بیشتر داشته باشیم.
وی در انتها اعلام نمود: تعاونی ها می تواند در زمان تحریم برای كشور راهگشا باشند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب