یك مقام مسئول اعلام كرد:

ساخت واحدهای لوكس سود بالایی دارد

ساخت واحدهای لوكس سود بالایی دارد

به گزارش بازاری مدیركل دفتر برنامه ریزی و اقتصاد مسكن وزارت راه و شهرسازی اظهار داشت: سامانه اسكان می تواند اطلاعات كشور در بخش مسكن را نشان دهد؛ این در شرایطی است كه ساخت و سازها اكثراً برای تولید ثروت بوده است.



به گزارش بازاری به نقل از مهر، فرزانه اصلانی در یك برنامه زنده تلویزیونی با اشاره به اینكه وقتی درآمدهای نفتی زیاد می شود یكی از نتایج آن، افزایش سرمایه گذاری در ساخت واحدهای مسكونی است، اظهار داشت: متأسفانه در یك دوره ای از اقتصاد ایران، افزایش ساخت واحدهای مسكونی را شاهد می باشیم كه در نهایت به تولید واحدهای مسكونی لوكس منتهی شده است.
وی اضافه كرد: برخی بانك ها هم وارد بخش مسكن شدند و تعداد واحدهای خالی از سكنه افزایش یافته كه این مورد سبب شده تا شكاف میان عرضه و تقاضا ایجاد شود؛ اما به هر حال ابزار سامانه ملی املاك و اسكان می تواند به ما كمك نماید كه اگر كسی سرمایه گذاری می خواهد انجام دهد، باید واحدهایی تولید نماید كه توانایی خرید آنها وجود داشته باشد و اگر واحد لوكس ایجاد می شود، باید مالیات خالی ماندن آن هم پرداخت گردد.
مدیركل دفتر برنامه ریزی و اقتصاد مسكن وزارت راه و شهرسازی اظهار داشت: با رونمایی از سامانه املاك در ۲۹ بهمن با حضور وزیر راه و شهرسازی، این سامانه از منظر نرم افزاری آماده است تا اطلاعات لازم را از دستگاه های ذی ربط دریافت كرده و به اطلاعات سازمان ها متصل شود.
اصلانی تصریح كرد: این سامانه می تواند به خوبی با شناسایی واحدهای خالی از سكنه از آنها بابت خالی ماندن، مالیات دریافت كند.
وی با تاكید بر اینكه بر مبنای لایحه بودجه ۹۹ كه به تصویب كمیسیون تلفیق رسیده، مقرر است از واحدهای لوكس هم مالیات دریافت شود حتی اگر آن واحد مسكونی خالی نباشد، اظهار داشت: سامانه املاك و اسكان می تواند كشور را در حوزه سیاستگذاری كمك نماید و مشخص نماید در كشور چه تعداد مسكن و چه تعداد مالك داریم و به برقراری تعادل بازار مسكن در كشور كمك نماید.
اصلانی افزود: با شناسایی واحدهای خالی از سكنه و عرضه آنها می توانیم تعادل را به بازار مسكن تا حدودی برگردانیم.
وی اظهار داشت: در حالیكه ۲۴ میلیون خانوار داریم، ۲۷ میلیون مسكن در كشور وجود دارد؛ اما نكته این است كه ۲ میلیون و ۵۷۰ هزار مسكن خالی داریم؛ پس سامانه املاك می تواند اطلاعات كشور را در بخش مسكن به خوبی ارائه دهد؛ چونكه می تواند نشان دهد كه این ساخت و سازها، اكثراً برای تولید ثروت بوده است.
اصلانی افزود: نباید تمام كارها را به بازار بسپاریم؛ چونكه این روند منطقی نیست؛ بلكه ورود دولت هم ضروری است؛ به این معنا كه وقتی حاشیه سود برای واحدهای لوكس زیاد می شود، بازار به سمت معاملات خانه های لوكس حركت می كند.
وی خاطرنشان كرد: به هر حال سامانه املاك و اسكان و طرح اقدام ملی مسكن می توانند به تعادل سازی بازار مسكن كمك كنند؛ ولی اینكه بگوییم سامانه املاك و اسكان به تنهایی می تواند تعادل را به بازار مسكن برگرداند، صحیح نیست.

1398/12/07
16:53:59
5.0 / 5
3854
تگهای خبر: ابزار , اقتصاد , بازار , بانك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۱

لینک دوستان بازاری

بازاری

تگهای بازاری

baazari.ir - حقوق مادی و معنوی سایت بازاری محفوظ است

بازاری

بازار فروش کالا