تولید گوشت قرمز در شهریورماه ۷ و هشت دهم درصد افزایش یافت
به گزارش بازاری مركز آمار ایران اعلام نمود: تولید گوشت قرمز در كشتارگاه های رسمی كشور در شهریور ۱۳۹۹ نسبت به مرداد 1399 در حدود ۷.۸ درصد افزایش داشته است.
به گزارش بازاری به نقل از مهر، مرکز آمار ایران، تولید گوشت قرمز در ماه شهریور ۱۳۹۹ در کشتارگاه های رسمی کشور را اعلام نمود. برمبنای نتایج این طرح، وزن گوشت قرمز تولید شده انواع دام های ذبح شده در کشتارگاه های رسمی کشور در ماه شهریور ۱۳۹۹ جمعاً ۴۰ هزار تن گزارش شده که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است. برمبنای نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با ۲۳.۶ هزار تن، ۵۹ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود مختص کرده است. گوشت گوسفند و بره با ۱۲.۹ هزار تن، بز و بزغاله با ۲.۸ هزار تن و سایر انواع دام با ۷۳۴ تن، به ترتیب ۳۲.۲ درصد، ۷ درصد و ۱.۸ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده اند. مقایسه عملکرد کشتارگاه های رسمی کشور در شهریور ۱۳۹۹ با ماه مشابه سال ۱۳۹۸، نشان دهنده افزایش ۵۷ درصدی مقدار تولید گوشت قرمز است. مقدار تولید گوشت در شهریور ۱۳۹۹ نسبت به ماه مشابه سال ۱۳۹۸ برای گوسفند و بره ۵۹ درصد، برای بز و بزغاله ۴۰ درصد، برای گاو و گوساله ۶۱ درصد، برای گاومیش و بچه گاومیش ۱۰۰ درصد افزایش و برای شتر و بچه شتر ۳۵ درصد کاهش داشته است. همین طور نتایج حاصل از این طرح آمارگیری نشان میدهد که مقدار تولید گوشت قرمز در کشتارگاه های رسمی کشور در شهریور ۱۳۹۹ نسبت به مرداد ۱۳۹۹ در حدود ۷.۸ درصد افزایش داشته است.
منبع: بازاری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب