رئیس انجمن تولیدكنندگان فولاد ایران خبر داد:
        برگزاری سومین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران
         
        رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران ضمن اشاره به تعیین زمان جدید برگزاری سومین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران، رویداد مذکور را با رویکرد بومی سازی و توسعه تکنولوژی و در جهت بهره برداری حداکثری از توانمندی های داخلی زنجیره آهن و فولاد کشور از سنگ آهن تا محصول نهایی خواند.
        
        به گزارش بازاری به نقل از ایسنا، طبق اعلام انجمن تولیدکنندگان فولا ایران، بهرام سبحانی با اشاره به اینکه سومین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران قرار بود در خردادماه سالجاری برگزار گردد اما با عدم موافقت ستاد ملی مقابله با کرونا به تعویق افتاد، اعلام نمود: این جشنواره و نمایشگاه که با رویکرد بومی سازی و توسعه تکنولوژی و در جهت بهره برداری حداکثری از توانمندی های داخلی زنجیره آهن و فولاد کشور از سنگ آهن تا محصول نهایی تعریف شده است، بعد از واکسیناسیون عمومی صورت گرفته و با عنایت به پایداری نسبی وضعیت کنترل کرونا، با کسب مجوزهای لازم و در صورت مساعد بودن شرایط، به صورت ترکیبی (حضوری و مجازی) و همینطور پخش زنده تلویزیونی از ۱۹ تا ۲۱ بهمن ماه سالجاری و مقارن با دهه مبارک فجر در محل هتل المپیک تهران برگزار می شود.
 رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران که رئیس سومین جشنواره ملی فولاد ایران هم خواهد بود، تصریح کرد: این رویداد با هدف کاهش نیاز ارزی در تأمین قطعات و تجهیزات، دانش فنی و مهندسی و مواد مصرفی مورد نیاز از راه عرضه فرصت های بومی سازی و ساخت داخل برگزار می شود که معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، وزارت صنعت، معدن و تجارت، ایمیدرو و شرکتهای بزرگ فولادی و معدنی در آن مشارکت دارند.
 وی در ارتباط با جزئیات این جشنواره و نمایشگاه اظهار داشت: در سومین جشنواره فولاد علاوه بر نمایشگاه اختصاصی، پنل تخصصی و کارگاه های آموزشی، به میز تعمیق ساخت داخل در زنجیره فولاد با حضور مقام ها و مدیران صنعتی و معدنی کشور پرداخته خواهد شد.
 سومین جشنواره ملی فولاد با حضور مسؤلان دولتی، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و مدیران شرکتهای فولادی و معدنی کشور برگزار می گردد و تأمین کنندگان داخلی برگزیده مورد تقدیر قرار خواهد گرفت. مشارکت کنندگان و متقاضیان جهت ثبت نام یا دریافت اطلاعات تکمیلی می توانند به سایت Events.steeliran.org رجوع کنند.
 
 منبع: بازاری
        
                    
            
            
            
      
            
        
	
                
                
                    
                     این مطلب را می پسندید؟
                    
                    
                        (1)
                    
                    
                     
                        (0)
                    
                     
                    
                
                
                
                
                
                    
            
 
       
             تازه ترین مطالب مرتبط
        
        
       
             نظرات بینندگان در مورد این مطلب