همکاری پژوهشگاه زیست فناوری و دانشگاه تهران در توسعه ژن درمانی

همکاری پژوهشگاه زیست فناوری و دانشگاه تهران در توسعه ژن درمانی

به گزارش بازاری رئیس جدید پژوهشگاه ملی ژنتیک و زیست فناوری از موفقیت این پژوهشگاه در صدور فناوری به کانادا اطلاع داد.


به گزارش بازاری به نقل از ایسنا، دکتر جواد محمدی امروز در مراسم تکریم و معارفه رئیس پژوهشگاه ملی و مهندسی ژنتیک و زیست فناوری، این پژوهشگاه را تنها پژوهشگاه در حوزه بیوتکنولوژی در سطح ملی دانست که در حوزه های دامی، پزشکی، صنعتی و... فعالیت علمی دارد.

وی ادامه داد: این پژوهشگاه دارای ۶۴ عضو هیات علمی است و از این تعداد در می یابیم که پژوهشگاه زیست فناوری مایه امیدواری است و اگر بخواهیم اقدام بزرگی انجام دهیم، به پشتوانه این نیروهای متخصص است
محمدی، تولید پروتئین، هورمون رشد و درمان بیماری چشم و ژن درمانی را از دستاوردهای این پژوهشگاه نام برد و خاطرنشان کرد: تفاهمنامه ای با دانشگاه تهران در زمینه ژن درمانی و وارد کردن این روش در کلینیک داریم.
وی با تکیه بر این که محققان این پژوهشگاه پروژه های خوبی را پیش برده اند، تصریح کرد: در این پژوهشگاه طرح هایی در حوزه تراریخته، شرایط آبی و احتیاج به افزایش بهره وری در حوزه کشاورزی اجرایی شده و در این راستا تفاهمنامه ای با جهاد کشاورزی در حوزه کشاورزی و دامی منعقد کرده ایم.
رئیس جدید پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری تعداد ثبت اختراعات این پژوهشگاه را بیشتر از ۱۲۰ اختراع عنوان نمود و اضافه کرد: این پژوهشگاه علاوه بر تولید محصولات متعدد، دبیرخانه زیست فناوری و ایمنی زیستی وزارت علوم، پدافند غیرعامل و مرکز تشخیص کرونا را در خود جای داده است.
وی اظهار داشت: این پژوهشگاه فارغ التحصیلان خوبی دارد که در شرکتهای دانش بنیان بزرگ مشغول به کار می شوند؛ این نشان داده است علاوه بر این که پژوهشگاه خروجی خوبی دارد، سبب می شود که فارغ التحصیلان آن به خارج از کشور فکر نکنند و در کشور و شرکتهای داخلی مشغول فعالیت شوند.
محمدی افزود: ما تلاش داریم مبحث تقاضا محوری و عرضه محوری را در پژوهشگاه مد نظر قرار دهیم و پروژه ها را در این راه پیش ببریم.
محمدی از صدور دو فناوری رده سلولی A و رده سلولی شبکیه اطلاع داد و اظهار داشت: رده سلولی شبکیه به کشور کانادا صادر گردیده است.
وی با اشاره به اینکه ما در پژوهشگاه اولویت های سه سال آینده را مشخص کردیم، اظهار داشت: این اولویت ها بر مبنای شاخصهای صرفه جویی ارزی، وجود نمونه خارجی و پوشش طیف وسیعی از نیاز کشور تعیین شده است.

وی افزود: بدین واسطه برنامه های پژوهشگاه تا سه سال آینده را بر مبنای معیار تشویقی تدوین کردیم که در آن هم تعاملات بین المللی را در نظر گرفته ایم.
در ادامه مصطفی مطلبی، رئیس پیشین پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری اظهار داشت: بیوتکنولوژی یکی از پنج فناوری برتر دنیاست که باعث اشتغال فارغ التحصیلان، خودکفایی و خروج ارز می شود.
وی ادامه داد: رسالت این پژوهشگاه حرکت به سمت رفع نیازها و کمک به خلق ثروت از راه توسعه پژوهش و فناوری و کوشش برای ارتقای جایگاه پژوهشگاه است که در این راستا در سال ۲۰۱۹ با ۴۷ کشور دنیا، ۲۰۲۱ با ۲۴ کشور دنیا پروژه های علمی اجرا شده است.
مطلبی اضافه کرد: در چارچوب ارتقای پنج دانشگاه و پژوهشگاه در تراز بین المللی تعداد پروژه های مشترک با خارج از کشور در سال ۹۹ به ۲۹ طرح رسیده است.
وی با اشاره به اینکه میزان جوایز و اعتبارات پژوهشی بین المللی این پژوهش گاه به یک میلیون و ۶۵ دلار رسیده است، اظهار داشت: تابحال ۹ قرارداد فناوری منعقد شده و ۲۹ مورد هم درحال انعقاد است.




منبع:

1401/01/16
20:21:08
5.0 / 5
386
تگهای خبر: تخصص , تولید , دلار , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۴

لینک دوستان بازاری

بازاری

تگهای بازاری

baazari.ir - حقوق مادی و معنوی سایت بازاری محفوظ است

بازاری

بازار فروش کالا