جزییات طرح رویش برای مولدسازی دارایی های راکد خانوار ها از راه بازار سرمایه

جزییات طرح رویش برای مولدسازی دارایی های راکد خانوار ها از راه بازار سرمایه

بازاری: طراحی صندوق های ارزی، اوراق سلف مبتنی بر طلا، تبدیل به اوراق بهادار کردن مصنوعات طلا و مسکن در چارچوب طرح رویش اجرایی می شود.


باشگاه خبرنگاران جوان - رضا عیوضلو معاون نظارت بر نهاد های مالی سازمان بورس و اوراق بهادار جزئیات جدیدی از اجرای طرح رویش در بازار سرمایه را اعلام نمود و اظهار داشت: ماژول اول به فعال سازی دارایی های راکد و غیرمولد اختصاص دارد. یکی از برنامه های این ماژول، استفاده از دارایی های غیرمولد به عنوان وثیقه برای دریافت تسهیلات از شبکه بانکی یا تامین مالی از بازار سرمایه است. به صورت طبیعی، دارایی هایی که در بازار سرمایه و خصوصاً در بورس کالا شکل گرفته اند، همچون صندوق های طلا، ظرفیت بالایی دارند و چندین میلیارد دلار دارایی در آنها انباشته شده است که می توانند در خدمت تولید قرار گیرند.
او افزود: پیش از این، سهام و اوراق بهادار به عنوان ابزار توثیق مورد استفاده قرار می گرفت، اما حالا با توسعه سامانه جامع وثایق و ارتباط این سامانه با ارکان مختلف، این مورد به شکل عملیاتی تر دنبال می شود.
ابزار های مبتنی بر طلا
وی ادامه داد: مسیر دیگر استفاده از این دارایی ها، از راه طراحی ابزار های تامین مالی مبتنی بر آنها ایجاد می شود؛ به عنوان مثال، ابزار های تامین مالی مبتنی بر طلا. بر این اساس، طراحی سلف استاندارد مبتنی بر گواهی سپرده طلا یا سلف استاندارد مبتنی بر صندوق های طلا در دستور کار قرار دارد.
تبدیل به اوراق بهادار کردن مصنوعات طلا و املاک
او اشاره کرد: از دیگر برنامه های، تعیین سازوکار برای دارایی هایی است که تابحال اوراق بهادار نشده اند؛ همچون مسکن و املاک، مصنوعات و طلا هایی که مردم نگهداری می کنند، تا این دارایی ها هم قابلیت تبدیل به اوراق بهادار را پیدا کنند.
بگفته عیوضلو، این ماژول به توسعه ابزار های سرمایه گذاری و ابزار های تامین مالی اختصاص دارد. هدف ما این است که ابزار های سرمایه گذاری آن قدر متنوع باشند که بتوانند به نیاز های مشارکت کنندگان با درجات مختلف ریسک پذیری و ترجیحات متفاوت نقدشوندگی پاسخ دهند.
عرضه صندوق های ارزی
او افزود: یکی از ابزار هایی که در اولویت قرار دارد، صندوق های ارزی است؛ به شکلی که مردم بتوانند ارز های خودرا وارد این صندوق ها کرده و سود ارزی دریافت نمایند. علاوه بر این، صندوق های بدهی خصوصی، صندوق های مبتنی بر کالا های مختلف و هم چنین صندوق های چندکالایی هم در دستور کار توسعه قرار دارند.
منبع: سازمان بورس
1404/10/05
15:48:25
5.0 / 5
10
تگهای خبر: ابزار , بازار , بانك , بورس
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۴

لینک دوستان بازاری

بازاری

تگهای بازاری

baazari.ir - حقوق مادی و معنوی سایت بازاری محفوظ است

بازاری

بازار فروش کالا
فروش عمده اجناس به قیمت بازار در سایت بازاری