رئیس انجمن ملی انجیر ایران مطرح كرد

قاچاق انجیر ایران به چین

قاچاق انجیر ایران به چین

به گزارش بازاری رئیس انجمن ملی انجیر ایران اظهار داشت: به سبب اینکه تعرفه واردات کالا به چین 39 درصد است دست صادرکنندگان ایرانی برای واردات انجیر با قیمت مناسب به این کشور بسته شده است و در نهایت انجیرایران بوسیله ویتنام و هنگ کنگ به چین قاچاق می شود.



کمال یداللهی در گفت و گو با ایسنا با اعلان اینکه استان فارس بیشترین انجیر صادراتی را در کشور تولید می کند، اظهار نمود: یکی از مشکلاتی که هم اکنون در بخش انجیر وجود دارد تعرفه بالای صادرات انجیر به چین است و همین مورد سبب شده تا صادرکنندگان این کالا را بوسیله ویتنام و هنگ کنگ واردکشور چین کنند. البته در آنجا هم بعنوان کالای قاچاق تلقی شده و سال قبل نیز بار خیلی از صادر کنندگان توسط دولت چین ضبط و متحمل ضرر و زیان بسیاری شدند.

وی افزود: ضمن اینکه قسمتی از انجیرهای صادر شده به چین هم به سبب کاهش قیمت ها و شرایط به وجود آمده در بازار عملا به فروش نرسیده است و صادرکنندگان هم نتوانستند پول انجیرهایی که از کشاورزان خریداری نموده اند، پرداخت کنند.

رییس انجمن ملی انجیر ایران افزود: از وزارت صمت درخواست کردیم که هرچه زودتر به این مساله رسیدگی کنند و تعرفه ها به شکلی باشد که امکان صادرات برقرار شود. در حقیقت لازم است در تعرفه گذاری انجیر تجدید نظر صورت گیرد.

وی با اشاره به اینکه تعرفه واردات کالا به چین ۳۹ درصد است، اظهار داشت: از وزارت امور خارجه درخواست کردیم با این کشور مذاکره کنند که یا حداقل تعرفه ترجیحی شود و یا اینکه این تعرفه برای صادرکنندگان انجیر کم شود.

یداللهی اشاره کرد: انجیر صادراتی با انجیر مصرفی در داخل کشور متفاوت می باشد. بهترین نوع انجیر در داخل کشور مصرف می شود و حدودا انجیرهای صنعتی صادر می شوند.

رییس انجمن ملی انجیر ایران در پاسخ به اینکه آیا به جز چین کشور دیگری بازار صادراتی انجیر ایران است یا خیر، اظهار نمود: به دنبال پیدا کردن بازارهای صادراتی دیگر غیر از چین هستیم. اما هم اکنون بیشترین صادرات به چین است. برای اینکه چین مصرف بالایی دارد و درخواست انجیر درجه یک هم ندارد و انجیرهای صنعتی مورد پسند آنها است. از طرفی بازارهای اروپایی نیز استانداردهای سختگیرانه خودرا دارند که درصد کمی از صادرکنندگان دارای این استاندارد ها هستند.

وی در آخر اظهار داشت: قیمت انجیر بسته به نوع و کیفیت آن متفاوت و از ۴۰هزار تومان تا ۸۵ هزارتومان به صورت عمده قیمت گذاری شده است.







منبع:

1399/12/20
12:44:01
0.0 / 5
1017
تگهای خبر: بازار , پول , تولید , خرید
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۱

لینک دوستان بازاری

بازاری

تگهای بازاری

baazari.ir - حقوق مادی و معنوی سایت بازاری محفوظ است

بازاری

بازار فروش کالا