گواهی سوخت نیروگاهی در انتظار انتشار تحویل قطعی سوخت باید تضمین شود

به گزارش بازاری، مدیرعامل بورس انرژی اظهار داشت: بنظر می رسد امسال فضای برنامه ریزی در حوزه تحویل سوخت نیروگاه ها نیازمند بازبینی و برنامه ریزی مجدد بوده و فکر می کنم بمحض این که دراین خصوص حوزه های مربوطه به نتیجه برسند، ان شاءالله شاهد انتشار گواهی سوخت نیروگاهی خواهیم بود.
بازاری به نقل از خبرنگاران جوان: نظیفی، مدیرعامل بورس انرژی ایران، در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در رابطه با آخرین وضعیت ابلاغ گواهی سوخت نیروگاهی اظهار داشت: گواهی سوخت نیروگاهی ابلاغ گردیده است، اما این ابلاغ از جانب وزارت نفت و مجموعه معاونت اقتصادی این وزارتخانه انجام شده و با وجود ابلاغ آن در اردیبهشت ماه، تابحال شاهد انتشار آن نبوده ایم.
او اضافه کرد: برداشت من اینست که باتوجه به تاکید ما بر این که معاملات انجام شده در بورس انرژی حتما باید منجربه تحویل قطعی شود و در این مورد نباید تردیدی وجود داشته باشد، احیانا مبحث نیازمند هماهنگی و برنامه ریزی مجدد در حوزه تحویل سوخت نیروگاه ها بوده است.
نظیفی اضافه کرد: به نظر می آید سال جاری فضای برنامه ریزی در حوزه تحویل سوخت نیروگاه ها نیازمند بازبینی و برنامه ریزی مجدد بوده و فکر می کنم بمحض این که در این مورد حوزه های مربوطه به نتیجه برسند، ان شاءالله شاهد انتشار گواهی سوخت نیروگاهی خواهیم بود.
منبع: بازاری
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب