گواهی سوخت نیروگاهی در انتظار انتشار تحویل قطعی سوخت باید تضمین شود

گواهی سوخت نیروگاهی در انتظار انتشار تحویل قطعی سوخت باید تضمین شود

به گزارش بازاری، مدیرعامل بورس انرژی اظهار داشت: بنظر می رسد امسال فضای برنامه ریزی در حوزه تحویل سوخت نیروگاه ها نیازمند بازبینی و برنامه ریزی مجدد بوده و فکر می کنم بمحض این که دراین خصوص حوزه های مربوطه به نتیجه برسند، ان شاءالله شاهد انتشار گواهی سوخت نیروگاهی خواهیم بود.


بازاری به نقل از خبرنگاران جوان: نظیفی، مدیرعامل بورس انرژی ایران، در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در رابطه با آخرین وضعیت ابلاغ گواهی سوخت نیروگاهی اظهار داشت: گواهی سوخت نیروگاهی ابلاغ گردیده است، اما این ابلاغ از جانب وزارت نفت و مجموعه معاونت اقتصادی این وزارتخانه انجام شده و با وجود ابلاغ آن در اردیبهشت ماه، تابحال شاهد انتشار آن نبوده ایم.
او اضافه کرد: برداشت من اینست که باتوجه به تاکید ما بر این که معاملات انجام شده در بورس انرژی حتما باید منجربه تحویل قطعی شود و در این مورد نباید تردیدی وجود داشته باشد، احیانا مبحث نیازمند هماهنگی و برنامه ریزی مجدد در حوزه تحویل سوخت نیروگاه ها بوده است.
نظیفی اضافه کرد: به نظر می آید سال جاری فضای برنامه ریزی در حوزه تحویل سوخت نیروگاه ها نیازمند بازبینی و برنامه ریزی مجدد بوده و فکر می کنم بمحض این که در این مورد حوزه های مربوطه به نتیجه برسند، ان شاءالله شاهد انتشار گواهی سوخت نیروگاهی خواهیم بود.

منبع:

1405/07/06
10:44:28
0.0 / 5
5
تگهای خبر: اقتصاد , بازار , بورس , معاملات
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۲

لینک دوستان بازاری

بازاری

تگهای بازاری