تفویض اختیار تعیین هزینه های تبعی متفاوت به استان ها در چارچوب تلورانس
به گزارش بازاری ستاد تنظیم بازار با واگذاری انتخاب شبكه توزیع و تقسیم سهمیه ها بین مصارف مختلف به استان ها مشروط بر حفظ تعادل و رعایت سیاست های ابلاغی كارگروه ملی تنظیم بازار و رعایت میزان سهمیه ها و موافقت و اختیار تعیین هزینه های تبعی متفاوت كالاها و خدمات به استان ها در چارچوب تلورانس به استان ها تفویض كرد.
به گزارش بازاری به نقل از ایسنا، در مورد توزیع سامانه ای رهتاب هم مقرر شد برای پیشگیری از جزیره ای عمل کردن استان ها سامانه جامع تجارت داخلی بعنوان سامانه مرجع در نظر گرفته شود.
بر این اساس، استفاده از سامانه رهتاب مشروط به اینکه این سامانه از راه وب سرویس به سامانه مرجع یعنی سامانه جامع تجارت داخلی لینک و اطلاعات استان ها قابل تبادل و رصد و پیگیری باشد، بلامانع است.
سامانه رهتاب، شبکه مدیریت جریان و فروش کالاهای تنظیم بازاری در سطح استان اصفهان است که با طراحی و پیاده سازی بسترهای مدیریتی متفاوت برای تأمین کنندگان، توزیع کنندگان و پذیرندگان این محصولات امکان مدیریت و رصد تأمین، توزیع و فروش این کالاها و بسترهای فروش آنلاین را بوجود آورده است. این با همکاری معاونت اقتصادی استانداری مدیریت فناوری اطلاعات استانداری مدیریت کل وزارت صمت مدیریت کل جهاد کشاورزی اتاق اصناف اتاق بازرگانی و سایر اعضای کارگروه تنظیم بازار استان اصفهان به صورت آزمایشی برای یک دوره یک ماهه راه اندازی شده بود.
تفویض اختیار تعیین هزینه های تبعی متفاوت کالا ها و خدمات به استانها
ستاد تنظیم بازار همینطور تصویب کرد که در تعیین نرخ مصوب کالاها و خدمات اختیار اعمال هزینه های تبعی متفاوت در استان ها، ناشی از فواصل، تأثیر شرایط فیزیکی مانند آب و هوا بر افت و ضایعات، ایجاد انگیزه اقتصادی توزیع و... در چارچوب تلورانس معقول به استان ها تفویض شود تا مسئولین استان ها بتوانند با مدیریتی متناسب با شرایط ویژه استان خود ضمن حفظ استمرار تولید از توزیع و رسیدن کالاها با نرخ مصوب به جامعه هدف اطمینان حاصل کنند.
پیشتر محمدرضا کلامی، سخنگوی ستاد تنظیم بازار، گفته بود که کارگروه ملی تنظیم بازار به این علت با درخواست قیمت گذاری کالاها به صورت استانی موافقت نمی کند که امکان دارد قیمت گذاری استانی سبب تعیین قیمت بالاتر برای یک کالا در بعضی استان ها بشود و جابجایی کالا به سمت استان های دارای قیمت بالاتر صورت گیرد و عملاً سیاست های تعادل عرضه و تقاضا را گرفتار صدمه کند. ازاین رو مقرر شد در مواقعی که برای کالایی قیمتی مصوب می شود فاصله این قیمت گذاری، هزینه های مترتب (بارگیری و حمل و..) سود عوامل توزیع به استان ها واگذار شود. البته قیمت اعلام شده استان ها در این عرصه از سقف تعیین شده نباید بیشتر شود.
منبع: baazari.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب