در گفتگو با مهر عنوان شد:
رونمایی از رویه فعالیت یك تكنولوژی مالی
بازاری: رئیس اداره نهادهای نوین مالی فرابورس از تصمیم جدید جهت تسهیل فعالیت عاملان تأمین مالی جمعی اطلاع داد و اظهار داشت: پلت فرم های تامین مالی جمعی می توانند به ابزارهای نوین بازار مالی اضافه شوند.
حسین نظام دوست در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن تاكید بر معرفی تكنولوژی های مالی جدید توسط استارت آپ ها به برنامه فرابورس ایران در خصوص زمینه سازی برای جذب شركای استراتژیك در رویداد پیش رو برای فین تك ها اشاره نمود و اظهار داشت: برنامه منسجمی برای این امر با استفاده از دبیرخانه دائمی فین استارز در فرابورس شروع شده و تلاش می گردد در رویداد فین استارز شاهد نتایج این مذاكرات باشیم.
وی با اشاره به نقش فین استارز در عرضه نوآوری های مالی بازار، اظهار داشت: فرابورس به دو بخش تامین مالی با استفاده از بازارهای عمومی و همینطور با استفاده از سرمایه گذاران حرفه ای توجه دارد و در این راستا علاوه بر توسعه بازارهای مالی برای جذب سرمایه از عموم نظیر بازار بدهی، بازار ETFs و بازار عرضه عمومی سهام (اول و دوم)، توانسته است بازار سرمایه گذاری خصوصی و جسورانه، بازار ادغام و تملیك و بازار شركت های رشدی و دانش بنیان را به زنجیره خدمات خود اضافه نماید. بی گمان تامین مالی مورد بحث با استفاده از سرمایه گذاران آگاه و استراتژیك به توسعه هر چه بیشتر كسب وكارها در طول عمر آنان كمك فراوانی خواهد نمود.
وی با تاكید بر توسعه نوآوری های مالی بر مبنای نیاز بازار، خاطرنشان كرد: سه سال است كه رویداد فین استارز همزمان با نمایشگاه بورس، بانك و بیمه برگزار می گردد كه فرابورس ایران با عنایت به نقشی كه در اتصال سرمایه گذاران و سرمایه پذیران با هدایت نهادهای مالی بزرگ در یك سكوی ارتباطی برای حضور بازیگران حوزه تكنولوژی مالی در كنار فعالان بازارهای مالی در برنامه جامع خود دارد از سال قبل متولی برگزاری این رویداد شده است.
رئیس اداره نهادهای نوین مالی فرابورس با بیان این مطلب كه در این رویداد، اركان فعال در بازار مالی كشور با حضور آگاهانه در زیست بوم نوآوری و سرمایه گذاری جسورانه در استارت آپ ها و شركت های دانش بنیان، به توسعه خدمات فناورانه به مشتریان خود می پردازند، اظهار نمود: حاكمان و مدیران كسب و كارهای فعال در همه صنایع باید این واقعیت را بپذیرند كه روش های نوین، درحال پیشی گرفتن از روش های سنتی تولید كالا و خدمات هستند و در این گذار باید استراتژی های جدیدی اتخاذ نمود.
توجه به «تكنولوژی مالی» یك لزوم است
وی بر ضرورت توجه به تكنولوژی مالی تصریح كرد و خاطرنشان كرد كه بر همین مبنا فرابورس ایران برای توسعه تكنولوژی در كل بازار سرمایه، اتصال سرمایه پذیران و سرمایه گذاران و رفع نیازها و چالش هایی كه خود و اركان بازار در حوزه تكنولوژی و مالی دارند، توجه جدی به حوزه تكنولوژی مالی و فین تك دارد.رئیس اداره نهادهای نوین مالی با تاكید بر اینكه صنعت به سمت دانش بنیان شدن پیش می رود، تصریح كرد: فرابورس ایران برگزاری این رویداد سالانه را بر عهده
گرفته ضمن آنكه دبیرخانه فین استارز در فرابورس در طول سال فعال است و اموری همچون ارتباط سرمایه گذاران و سرمایه پذیران را پیگیری خواهد نمود. همینطور تكنولوژی های جدید مالی را رصد كرده و با استارت آپ ها و كارآفرینان، شركت ها و صندوق های جسورانه و شتاب دهنده ها ارتباط مؤثر برقرار می كند.نظام دوست با تاكید بر اینكه رویداد سالانه فین استارز فرصت كم نظیری برای كارآفرینان و استارت آپ های حوزه فین تك، شتاب دهنده ها، VC ها و
اركان بازارهای مالی و فعالان حوزه نوآوری و كارآفرینی است تا با تعامل هدفمند و سازنده به شبكه سازی، یادگیری، شناسایی و بررسی چالش ها و روندهای مطرح در این صنعت نوظهور اما اثرگذار در اقتصاد جهانی، بپردازند، اظهار داشت: فین استارز گام موثری برای گسترش اكوسیستم نوآوری در حوزه فناوری مالی است.
فین استارز بازار سرمایه و فین تك ها را به چالش می كشد
وی در ادامه هدف اصلی بازار سرمایه را تامین مالی و تأمین شفافیت دانست و اضافه كرد: برای تحقق این اهداف، فرابورس در سال های اخیر، ابزارهای مختلفی مانند صكوك منفعت، صكوك اجاره، صكوك مشاركت، انواع صندوق های سرمایه گذاری، بازار دارایی های فكری، بازار سهام و بدهی و اسناد خزانه اسلامی را بوجود آورده است؛ اما تاكید فین استارز بر نوآوری های تكنولوژیك در بازارهای مالی برا تأمین دو هدف فوق الذكر است. ابزارهای تكنولوژیك در حوزه تامین مالی با استفاده از فناوری های مبتنی بر بلاكچین و هوش مصنوعی بر بستر اینترنت، هدف سرمایه گذاران برای سودآوری و همینطور تامین مالی را بالفعل می كنند.
رئیس اداره نهادهای نوین مالی با اشاره به اینكه یك سری نوآوری های تكنولوژیك مالی، ابزارهای معامله بر اساس تحلیل داده های شفاف هستند و گزارش های متنوع و لحظه ای به مشتریان عرضه می دهند، اظهار داشت: اركان اكوسیستم تكنولوژی به كمك سایر فعالان بازارهای مالی می آیند و بدین صورت تكنولوژی های مالی به تحقق اهداف بازار سرمایه كمك می كنند.
نظام دوست با تاكید بر اینكه تكنولوژی ها در ۹ گروه طبقه بندی شده اند، تصریح كرد: تلاش ما این است كه رویداد فین استارز را چالش محور برگزار نماییم، ازاین رو دغدغه های بازار را رصد كرده، به فعالان بازار تكنولوژی منتقل كردیم تا راه كارهایی برای تحقق دو هدف بازار سرمایه كه پیش از این گفته شد، عرضه كنند.
تلاش فرابورس برای كاهش ریسك فعالیت فین تك ها
رئیس اداره نهادهای نوین مالی خاطرنشان كرد: باید توجه كرد كه یك سری ریسك ها مقرراتی هستند كه این ریسك ها را با استفاده از نهادهای ناظر همچون بانك مركزی، بیمه مركزی و سازمان بورس و اوراق بهادار پیگیری می نماییم تا ریسك های مقرراتی هم به كسب وكارها لطمه ای وارد نكند و در مقابل فعالیت این كسب و كارها بازار مالی كشور را تحت تاثیر منفی قرار ندهد.
به گفته نظام دوست فین استارز فرصتی است كه با استفاده از برگزاری پنل های تخصصی و نشست های مختلف بتوان ریسك های مقرراتی را مورد بحث قرار داد و زمینه برای رفع یا تولید مقررات متناسب با كار استارت آپ ها را فراهم نمود. در این بین بخشی از ریسك ها مربوط به تكنولوژی و سرمایه گذاری جسورانه است كه سرمایه گذاران حرفه ای، پیش از عقد قرارداد، با آگاهی كامل، استارت آپ ها را مورد بررسی موشكافانه قرار می دهند.
همچنین رئیس اداره نهادهای نوین مالی از فین استارز۲۰۱۸ بعنوان فرصتی برای فرهنگ سازی و برندینگ در حوزه فین تك در كنار سایر اهداف رویداد یاد كرد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب